Συνεργασίες της ΔΕΠΑ για την προώθηση οχημάτων φυσικού αερίου

.



Η ΔΕΠΑ στο πλαίσιο του προγράμματος για την περαιτέρω ανάπτυξη της αεριοκίνησης προχώρησε σε συμφωνία με τις εταιρείες ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ, MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ, GENERAL MOTORS HELLAS ΑΕ και KOSMOCAR AE για την επιδότηση συγκεκριμένου αριθμού επαγγελματικών οχημάτων φυσικού αερίου.

Η επιδότηση αφορά, είτε σε μείωση της τιμής αγοράς του οχήματος, είτε σε διάθεση δωρεάν καυσίμου και σκοπό έχει την γνωριμία των επαγγελματιών-οδηγών με το οικολογικό και οικονομικό φυσικό αέριο (οικονομία στην κατανάλωση έως 60%).

SKODA OCTAVIA 1.4 TSI G-TECH, OPEL COMBO, MERCEDES SPRINDER NGD, VOLKSWAGEN CADDY, MERCEDS B-CLASS 200 NGD & E-CLASS 200 NGD.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τις εταιρείες ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ, MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ, GENERAL MOTORS HELLAS ΑΕ και KOSMOCAR AE προκειμένου να λάβουν ακριβείς πληροφορίες για τα ποσά επιδότησης για τα μοντέλα που τους ενδιαφέρουν.

Η ΔΕΠΑ θα προχωρήσει σε αντίστοιχες συμφωνίες και με άλλες εταιρείες που εισάγουν εργοστασιακά αυτοκίνητα φυσικού αερίου, διευρύνοντας την γκάμα των προσφερόμενων μοντέλων προς τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες οδηγούς.