Πρόγραμμα ανάπτυξης νεανικής επιχειρηματικότητας seed4business από τη ΔΕΠΑ

.

Μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου θα γίνεται η κατάθεση των αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα ανάπτυξης νεανικής επιχειρηματικότητας seed4business, που οργανώνεται από τη ΔΕΠΑ σε συνεργασία με το ΙΕΠΑΣ, για την υποστήριξη της δημιουργίας νέων επιχειρήσεων.

Το seed4business είναι μια πρωτοβουλία που αποσκοπεί να βοηθήσει δωρεάν όσους θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα. Με διαδοχικούς κύκλους που επαναλαμβάνονται κάθε δύο μήνες, το πρόγραμμα αποβλέπει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που χρειάζονται για να ξεκινήσει κάποιος σωστά μια επιχείρηση και να προχωρήσει πατώντας σε γερές βάσεις. Στόχος του seed4business είναι να βοηθήσει στη δημιουργία νέων βιώσιμων επιχειρήσεων, που είναι απαραίτητες τόσο για την αύξηση του εθνικού πλούτου, όσο και για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Απευθύνεται κατ” αρχήν σε όσους έχουν ήδη μια επιχειρηματική ιδέα και θέλουν να την υλοποιήσουν. Είναι όμως ανοιχτό και χρήσιμο και σε εκείνους που θέλουν να σταδιοδρομήσουν σε μια σύγχρονη, υγιή επιχείρηση, ανεξάρτητα από την ειδικότητά τους: η καλλιέργεια του επιχειρηματικού πνεύματος και των ικανοτήτων που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία μιας επιχείρησης είναι ουσιαστικά προσόντα, που διευκολύνουν καίρια την επαγγελματική αποκατάσταση στο σύγχρονο κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα στη διεύθυνση http://www.seed4business.gr/