Το νέο Ducato με φυσικό αέριο και κινητήρα Euro 6 λανσάρει η Fiat

.
Το νέο Ducato 140 Natural Power, που συνδυάζει το φυσικό αέριο με έναν αποδοτικό κινητήρα τούρμπο προδιαγραφών Euro 6, φθάνει στην Ιταλία.
Σύμφωνα με τη "Ναυτεμπορική", σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά η οικογένεια Ducato Natural Power επεκτείνεται με την παρουσίαση των νέων εκδόσεων Combi, ιδανικών για τη συνδυασμένη μεταφορά αγαθών και προσώπων, καθώς και τις εκδόσεις Panorama, που μπορεί άνετα να φιλοξενήσει μέχρι 9 άτομα και τις αποσκευές τους. Μαζί με αυτές υπάρχουν και οι εκδόσεις μεταφοράς εμπορευμάτων, διαθέσιμες με η χωρίς παράθυρα, όπως επίσης και εκδόσεις που προορίζονται για πιο ειδικές χρήσεις, όπως "platform cabs".
Το νέο μοντέλο εισάγει στη σειρά Ducato και το νέο λογότυπο "Professional", που αντιπροσωπεύει τον επαγγελματισμό και την εξυπηρέτηση πελατών Β2Β, με ισχυρό προσανατολισμό προς την «πελατοκεντρική αποστολή», για την προσαρμογή του τέλειου οχήματος για ειδικές ανάγκες και εφαρμογές.
Σημείο αναφοράς στην περιοχή ΕΜΕΑ, το Ducato διέσχισε με το πέρασμα των χρόνων τα ευρωπαϊκά σύνορα για να φτάσει στη Ρωσία, τη Λατινική Αμερική, τη Μέση Ανατολή και την Αυστραλία. Πωλείται αυτή τη στιγμή σε περισσότερες από 80 χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβάνοντας την βόρεια Αμερική, που αποτελεί από το περασμένο χρόνο βασικό παράγοντα της αγοράς, με το όνομα "PROMASTER" και τα σήματα της RAM. Είναι κατά συνέπεια ένα «παγκόσμιο» όχημα, που οδηγεί την ανάπτυξη της Fiat Chrysler Automobiles στον τομέα των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.